Arko van Brakel: Zo communiceer je met impact

Niemand minder dan Arko van Brakel vertelt in deze editie van De Communicatie Podcast welke communicatietechnieken hij toepast in zijn dagelijks werk als ondernemer, spreker, schrijver en coach. Daarnaast geeft hij een hoop extra tips op het gebied van persoonlijk leiderschap en impact maken, zoals: pak die 8 uur slaap en neem minder besluiten!

Arko van Brakel is mede-oprichter van het eerste commerciële internet-bedrijf van Nederland Euronet, was directeur van De Baak, mede-oprichter van het internationale opleidingsbedrijf Semco Style Institute, auteur van ondernemersboeken en op dit moment algemeen directeur van de Cleantech Regio, een regio waar ondernemerschap en innovatie voorop staat.

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy