Aaron Mirck: ‘Aandacht is je superkracht’

Wat is de spanningsboog van de gemiddelde werknemer denk je? En de gemiddelde schermtijd? Het antwoord hoor je in deze podcast-aflevering met Aaron Mirck. We leven in een aandachtscrisis, stelt Aaron, en hij onderbouwt dat met schrikbarende feiten. Legt uit dat juist communicatieprofessionals in het aandachtsvak zitten en stelt daar kritische vragen bij. (Ook aan mij overigens, luister maar). Want zijn we ons hier überhaupt van bewust? Waar vragen we allemaal aandacht voor en is alle communicatie nodig? Wat is bovendien onze houding ten opzichte van techbedrijven? Kortom: een schuur-interview. Maar wel eentje die het beste met je voorheeft: jouw eigen welzijn, het welzijn en de welvaart van je organisatie en van onze samenleving.

Veel tijd en aandacht gewenst om dit interview eens goed te beluisteren. En super als je ons vertelt wat je eraan hebt gehad.

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

Meer over Aaron vind je op zijn website (en abonneer je dan ook zeker op zijn tweewekelijkse nieuwsbrief!)

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy