Betteke van Ruler: Hoe maak je een effectieve communicatiestrategie?

In deze editie van De Communicatie Podcast staat een interview met Betteke van Ruler, emeritus-hoogleraar Communicatie en grondlegger van het Strategisch Communicatie Frame, voor je klaar.

Hoe maak je een goede communicatiestrategie?
Aan de hand van Betteke’s nieuwste boek ‘Handboek communicatiestrategie’ duiken we even helemaal in dit thema.

Betteke heeft ongelofelijk veel ervaring (al 52 jaar in het vak!) en kan haar wetenschappelijke kennis en inzichten op een heel praktische manier overdragen. Ik heb geprobeerd in ruim een half uur alle vragen te stellen die je kan hebben op het vlak van strategie denk aan:

– waneer heb je nou zo’n strategie nodig?
– wat levert het op?
– hoe maak je een goede strategie, waar begin je, welke stappen zet je
– hoe neem je iedereen mee bij de ontwikkeling van zo’n strategie.

Het resultaat is: een mini-college strategie-ontwikkeling van Betteke voor iedereen die meer wil weten over het hebben en maken van een goede strategie. In de podcast bespreken we het Strategisch Communicatie Frame.

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of op Youtube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy