Cor Hospes: Organisatieverandering? Zet verhalen in voor je interne communicatie

Een van dé thema’s die zomaar eens hoog op jouw MT- of communicatie-agenda kan staan is: hoe houden we verbinding met elkaar? Misschien noem je het anders, en heet jullie agendapunt ‘interne communicatie’ of ‘cultuurverandering’. Wellicht heb je de eerste contouren van een nieuwe strategie al op papier staan. Of organiseren jullie binnenkort een heidag. Ho stop! Wacht dan nog even. Stop je energie niet in plannen en rationele argumenten.

Cor Hospes van Merkjournalisten en co-founder van Starlingz vertelt je hoe. Cor Hospes is verhalenmaker en content marketeer. Hij is zó goed met taal, kan je boeien en raken. Hoe hij dat doet en vooral: hoe hij dat doet voor organisaties die meer verbinding willen met hun medewerkers – daarover gaat deze podcast.

In het interview geeft Cor ook boekentips. Je leest hierover meer in de nieuwsbrief die hoort bij de podcast. Abonneer je hier.

NB: Bij deze podcast hoort ook een Masterclass. Op 11 november leert Cor Hospes jou de ‘kneepjes’ van het vak in zijn Masterclass Storytelling & Verandering. Hier meer over lezen? klik dan hier

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk de podcast op Youtube.

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy