“De sleutelpositie van de communicatieprofessional (en hoe je die inneemt)”

De sleutelpositie van de communicatieprofessional (en hoe je die inneemt)

Communicatie is key voor het succes van een organisatie. Dat zal niemand ontkennen. Maar hoe claim jij de bijbehorende sleutelpositie én geef je er invulling aan? Dat staat of valt met jouw visie, leiderschap en vakmanschap. 

Tijdens een uniek leer- en netwerkevent op 27/2/24 geeft Betteke van Ruler, emeritus-hoogleraar Communicatie, je handvatten om meer gedaan te krijgen ‘aan de voorkant’ van het beleid. Je hebt namelijk meer invloed dan je denkt! Tijdens de middag schakelen we snel en veel van theorie naar praktijk en vice versa. Jaap de Bruijn van Coöperatie VGZ begeleidt de interactie. Aansluitend is er een netwerkdiner op de campus van de Radboud Universiteit.

NB Dit event wordt georganiseerd door de Communicatiekring Nijmegen en de Communicatie Lounges. Dit is een persoonlijke uitnodiging, we delen het pas later op de socials. Reserveer dus snel je ticket zodat je zeker bent van een plek . 

Details: 

Dinsdag 27 februari 2024 | 16.00 – 19.30 uur (inloop 15.45 uur)

79,50 euro ex btw voor leerevent & diner 

Radboud Universiteit Nijmegen (EOS gebouw)

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy