De communicatiestrategie van het Ministerie van I&W

‘In jouw communicatie moet een pareltje zitten waardoor mensen denken: hé wat glimt daar. Vlakke communicatie verdwijnt, onthoud je niet, en is daarmee ook geen communicatie wat mij betreft.’

Friso Fennema
Friso is directeur Communicatie bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat én gepokt en gemazeld als woordvoerder aan het Binnenhof. Zo was hij de communicatieadviseur van Mark Rutte toen Rita Verdonk daar de tweede ‘man’ was, en opstapte. Ook andere bewindslieden als Kamp, Asscher en Koolmees heeft Friso bijgestaan als woordvoerder. Friso werkte bovendien een jaar in Caribisch Nederland als hoofd communicatie van de Rijksdienst waar hij de basis legde voor de communicatieafdeling in deze gebieden.

Luister de podcast hier op Spotify of kijk op Soundcloud

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy