Goede communicatie maakt gelukkig (serie: Staying Human)

In deze podcast is Patrick van Hees te gast. Hij weet álles over geluk. We hebben het over hoe je gelukkiger kunt zijn. Wetenschappelijk geteste gelukstips, noemt hij het zelf. Als in: je kunt ervan uitgaan dat ze werken. Daarnaast ontwikkelde Patrick een methode hoe je jezelf gelukkiger kunt voelen én hoe je in jouw organisatie kunt werken aan geluk. Wat blijkt? Menselijkheid en verbinding vormen de kern van geluk, aldus Patrick.

Mooi om te weten maar wat kun je daar nou praktisch mee voor jezelf en je organisatie? Daarover gaat dit interview. Je leert:

  • welke ‘geluksvoorspellers’ er zijn en hoe je die in je persoonlijke leven en in je organisatie kunt brengen
  • waarom we als mensen bedoeld zijn om verbinding te leggen
  • dat we gelukkiger worden van geven dan van ontvangen
  • en wat je met die wetenschap kunt in jouw organisatie (juist ook als communicatieprofessional!)
  • en natuurlijk ook waarom je Patrick zelf moet gaan horen tijdens zijn keynote op het Communicatie Fest!

Zeker weten dus dat jij je na het luisteren van deze podcast een stukje gelukkiger voelt. Luister dus snel via SoundCloud of Spotify of bekijk de podcast op YouTube.

Over Patrick van Hees
Patrick is spreker, schrijver en coach op het gebied van geluk. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau in de communicatie en richtte hij zich fulltime op het thema ‘geluk’. En met succes: hij groeide uit tot Nederlands populairste spreker over dit onderwerp.

Naast geluksexpert is Patrick founding partner en het internationale gezicht van het CHAP® Happiness Institute. Hij organiseert al bijna twintig jaar masterclasses over leiderschap en geluk en gaf meer dan 1.000 key note talks, lezingen, workshops en courses in binnen- en buitenland. Daarnaast werkte hij mee aan boeken, waaronder het Franstalige ‘De la Psychologie Positive au Travail’. Met o.a. filosofe Stine Jensen en televisiemaker Coen Verbraak deed hij de theatertournee ’Op zoek naar geluk‘. Patrick is gastblogger bij het gerenommeerde VIA Institute in de VS en verschijnt regelmatig in kranten, tv- en radioproramma’s.

Heb je 12 september al in je agenda?
Dan organiseer ik als afsluiting van dit podcastseizoen het Communicatie Fest Staying Human. Dit wordt een communicatie-event zoals je dat nog nooit eerder gezien hebt. Meer weten en direct je ticket boeken? Ga dan naar www.stayinghuman.nl

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy