Ivar Schutte: Hoe de Nationale Bioscoopbon jou toch weer van de bank af krijgt

Ivar Schutte is algemeen directeur van de Nationale Bioscoopbon. Ik nodigde hem uit om te praten over de succesvolle herpositionering van de Nationale Bioscoopbon. Al pratend ontdekte ik dat Ivar een echte filmkenner is. Ik ben dat niet dus heb gelijk allerlei tips gevraagd.

Afgelopen jaar heeft Ivar een succesvolle herpositionering van zijn organisatie geleid. De traditionele bon is een digitaal concept geworden waarbij je geen simpele kaart maar een ervaring geeft. We praten over de strategie en aanpak achter deze award-winnende campagne en daarnaast over Ivars ervaring bij ASN bank en de Hartstichting.

Natuurlijk gaan we ook in op de communicatie daarbij: welke taal spreek je, hoe zoom je in op je doelgroep, wat maakt dat mensen nog altijd naar de bioscoop gaan terwijl er zoveel streamingsdiensten zijn?

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy