Joni Bais: ‘Zo communiceer je vanuit gevoel zonder vaag gedoe’

Joni Bais: ‘Zo communiceer je vanuit gevoel zonder vaag gedoe’

In deze editie sprak ik met Joni Bais. Joni is performance coach, geeft verschillende masterclasses en (familie)opstellingen om gedrag en patronen onder de loep te nemen.

In deze Communicatie Podcast krijg je inzicht in:

-welke blokkades jou in de weg kunnen zitten bij je persoonlijke communicatie

-hoe je vanuit meer vanuit je gevoel communiceert (‘zonder trucjes en vaag gedoe’ aldus Joni:-)

-welke reis Joni daar zelf in heeft afgelegd en wat jij daarvan kan leren-wat concrete tips zijn (ik vroeg en kreeg er zelf ook één live in de podcast!) om meer impact temaken

-waarom we juist in deze tijd leiders nodig hebben die dichtbij zichzelf blijven en hun communicatieen handelen volledig in lijn brengen met wie ze daadwerkelijk zijn

Verder in deze podcast ook weer twee vragen die we beantwoorden namelijk van:

-Arjan Vergeer, oprichter/eigenaar van 365DagenSuccesvol

-Edith Rameckers, strategisch communicatieadviseur en ondernemer

Luister de podcast

Of kijk hier op Youtube

Meer over Joni en haar bedrijf vind je hier: Lead by Presence

Persoonlijke tip van Karine:

Zelf volgde ik de Masterclas Systemisch Perspectief van Lead by Presence. Zo bijzonder mooi om dieper te leren kijken naar hoe systemen (in organisaties, netwerken en groepen) werken en hoe je hier weer beweging en flow in kan brengen, juist ook met je communicatie. Absolute aanrader en ook nog eens op een toplocatie. Je bent een dag helemaal in een andere wereld en gaat rijker naar huis.

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy