Kilian Wawoe: Communiceren en samenwerken na Corona

Hoe gaan we samenwerken ná Corona?
Daarover gaat deze nieuwste podcast. Ik interview dr. Kilian Wawoe, docent en onderzoeker aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij geeft ons een sneak preview van zijn nog te publiceren onderzoek. In dit interview ontdek je o.a.:

– welke drie basisbehoeften we hebben als mens en hoe daar wel/niet aan wordt voldaan tijdens onze eindeloze thuiswerk-weken.

– hoe je mensen (tijdens en straks na Corona) aan elkaar kan verbinden zodat ze niet alleen elkaar ontmoeten maar ook elkaar (weer) stimuleren om te groeien

– waar je op bedacht moet zijn als we straks weer vaker naar kantoor gaan

– dat de meeste beslissers van organisaties vooral de kansen zien van de nieuwe tijd en het nieuwe samenwerken, en dat dat meteen hun valkuil is

– en hoe je die eindeloze stroom online communicatie een beetje kan kanaliseren, nu en straks.

Aan het einde van het interview gaan we nog wat dieper in op Kilians onderzoek naar het ‘beoordelen en belonen’ sinds Corona. We hebben het over de nieuwe communicatieve uitdaging die veel bedrijven erbij hebben gekregen namelijk: hoe je eventuele financiële steun of een bonus waar je recht op hebt, goed verantwoordt.

Luister de podcast hier op Spotify, of hier op Soundcloud

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy