Zichtbaar zijn als communicatieprofessional

In slaap vallen met Brainbalance muziek in je oren, je website teksten 100 x veranderen of gewoon totaal stilvallen en je plannen in de ijskast zetten..

Zomaar wat symptomen die kunnen optreden als jij jezelf zichtbaar maakt met je expertise of onderneming. En voor communicatieprofessionals (weet ik uit ervaring) komt er nog een schepje bovenop. Want ja, als je communiceert over je eigen concept, moet het wel perfect. Fijn die houding, want daardoor doe je je werk goed voor je opdrachtgevers of werkgever. Maar voor jezelf werkt het eerder tegen dan met je. 

Hoe werk je als communicatieprofessional nou consistent en vrijmoedig aan je zichtbaarheid?
Daarover gaat het tijdens de zomerse Communicatie Lounge op 25 juni in Apeldoorn. We delen onze ervaringen, want weten dat je niet alleen bent helpt al. Maar we worden geen praatclubje, we gaan ook echt wat doen. Je krijgt een simpele maar doeltreffende oefening waarmee jij je eigen houding ten opzichte van zichtbaar zijn onder de loep neemt. Én kunt veranderen. Zodat je wel die stap durft te zetten, wat die stap ook is. 

Naast dit thema is er ook nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Alles wat een Lounge zo fijn maakt.

En oh ja: deze lounge is zowel voor freelancers als communicatieprofessionals in loondienst. Dus dat is ook geen excuus meer! Zet die stap naar meer zichtbaarheid voor jouw professie en expertise en bestel snel je ticket. Wees er snel bij, er is beperkt plaats en op=op!

Details:
25 juni 2024
14.30 – 17.30 uur
Shoot Fabriek, Deventerstraat 46, Apeldoorn

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy