Lennard Toma en Cedric Muchall: Goede communicatie is jezelf laten zien

De Communicatie Podcast start een nieuwe serie: De bedoeling van communicatie. Want hoe kan het dat sommige woorden je echt raken en gesprekken je heel lang bij blijven, en dat andere communicatie compleet langs je heen gaat. En dus zijn doel voorbij schiet? Dit zoeken we eens verder uit met de sprekers van dit nieuwe seizoen.

De eerste podcast in deze serie nam Karine op met Lennard Toma en Cedric Muchall, de oprichters van het futuristische bureau Keytoe. Daarin gaat het over een belangrijke voorwaarde om überhaupt goed te communiceren: jezelf laten zien, kwetsbaar durven zijn. Binnen hun bedrijven hebben ze alle franje en ruis weggehaald, zodat iedereen die bij Keytoe werkt, echt alle ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy