Maroesja van der Pols: Ontdek je persoonlijke communicatiestijl

Enig idee wat jouw communicatiestijl is? Ben je een verbinder en graag in contact met mensen? Of meer een doener – jij vertelt met je daden wat jij belangrijk vindt. Mogelijk… bekijk je de wereld met een strategen-blik, ontdek je graag als pionier of nog weer heel anders? Dat kan want er zijn maar liefst 7 stijlen! Dat vertelt Maroesja van der Pols in de nieuwste podcast die jij weer als eerste kan luisteren.

Dit haal je er in ieder geval uit:
– overview van de 7 stijlen > je herkent vast een voorkeursstijl bij jezelf!
– hoe jij je eigen stijl kan uitbreiden en verrijken 
– hoe je aan kan sluiten bij de ander zonder jezelf te verloochenen
– of bedrijven ook een eigen stijl hebben
– hoe je het kennen van je eigen stijl kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling
– en dat het kennen van je eigen stijl een must is bij het nieuwe ontwikkelen in organisaties: “We zijn geen mensen meer in een functie of een rol. We zijn mensen die impact mogen hebben en resultaat mogen leveren.”

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy