Roeland ten Napel: Voorkom napraten, word een nadenker

Ik interview Roeland ten Napel. Roeland is filosofisch-practicus en zet mensen in beweging door ze te laten … dénken. Door individuele gesprekken en in groepsverband gaat hij met mensen op zoek naar vrije denkruimte. Die vrije denkruimte, aldus Roeland, ontstaat als mensen uitgepraat zijn. Omdat ze het bijvoorbeeld even niet meer weten. Dat lijkt een dood punt, maar juist dán ontstaat er nieuwe wijsheid! Want ‘wijzer worden we niet van de dingen die we al weten, maar van de dingen die we niet weten’.

Deze en veel meer wijze inzichten beluister je in dit interview met Roeland. Laat me weten wat je ervan vindt!

Roeland bekleedde in het verleden diverse directiefuncties in met name de hotelwereld. Hij is naast filosofisch-practicus ook trainer/coach in gastvrijheid. Wil je meer weten over Roeland? Hier vind je hem op LinkedIn!

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy