Simone Levie: Je persoonlijke communicatie bepaalt je succes

In deze aflevering van De Communicatie spreek ik Simone Levie. ‘Communicatie is alles’ vindt Simone. Het is de motor van elke organisatie, zonder communicatie geen verbinding, geen draagvlak, geen klanten, geen fans.

Simone Levie studeerde communicatiewetenschappen en digitale media, maakte snel carrière en leidt nu als online ondernemer een miljoenenbedrijf. Haar passie voor communicatie blijft en ze gelooft ook dat ze juist door transparante, open communicatie zo heeft kunnen groeien met haar bedrijf.

In deze podcast naast het persoonlijke verhaal van Simone ook veel inzichten en praktische tips om als ondernemer of leider je communicatie als belangrijke ’troef’ in te zetten.  Je leert:

– welke communicatieskills Simone zichzelf heeft aangeleerd (want dat leerden we niet op school)
– hoe je met communicatie bouwt aan een succesvol team
– hoe Simone groots leerde denken én doen (en of ze dat als kind ook al deed)
– hoe je omgaat met negatieve beeldvorming
– hoe je je online communicatie kan verbeteren
– hoe je de lastige gesprekken niet uit de weg gaat (en wat je dan zégt)
etc

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy