Tim Vreugdenhil: Zo spreek je met bezieling

In deze aflevering van De Communicatie Podcast spreek ik Tim Vreugdenhil over Bezieling. Tim is predikant en ondernemer en in het interview licht hij toe dat als je bezieling helemaal afpelt, je uiteindelijk bij het woord ‘hoop’ uitkomt.

Wie met bezieling praat, wil de ander in zijn ziel raken, dus ‘van binnen’. Als je de ogen van de ander ziet oplichten, dan weet je dat het gelukt is. Je hebt hem kunnen ‘aan’ zetten, meestal door hem of haar hoop te geven, een hart onder de riem. Want uiteindelijk heeft ieder mens daar ontzettend veel behoefte aan.

Praktijkvoorbeelden en tips
In het interview legt Tim ook uit hóe je dit kan doen. Want ja, spreken met bezieling is feitelijk een vaardigheid. Je kan het léren. Luister snel en laat ons weten wat je vindt!

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy