Willem Vreeswijk: Met meer menselijkheid, dienstbaarheid en liefde communiceren

Doen wat binnen je bereik ligt om de wereld een stukje beter te maken. Dat doet Willem Vreeswijk al járen. Willem startte bijvoorbeeld een vernieuwingsbeweging in de financiële sector. Overigens niet door een nieuwe trucs of technieken toe te passen op financieel gebied. Maar door mensen met elkaar in gesprek te brengen en te laten inzien dat het tijd is voor een nieuwe economie. Die dienstbaar is aan ons mensen, de natuur én de dieren.

In deze aflevering van de Communicatie Podcast leer je van Willem o.a.

– waarom je moet stoppen om te denken in ‘oud en nieuw’ en zo twee systemen tegenover elkaar te zetten. Alles en iedereen is met elkaar verbonden en we hebben elkaar nodig. 
– hoe je mensen aan het denken kan zetten en inspireren over hun bijdrage aan een betere wereld
– waar je je zelf nog op kan bevragen (‘Be the change’)
– hoe snel je zelf schiet in een oordeel over een ander en wat je daaraan kan doen
– welke simpele concrete stappen je morgen al kan zetten voor die betere wereld
– welke reis Willem hierin zelf heeft afgelegd en wat hij daarvan leerde.

En vooral leer je door wat hij zegt maar vooral door hóe hij het zegt: hoe je meer liefde, menselijkheid en dienstbaarheid in je communicatie kan brengen. En als jij je nu afvraagt of dat serieus is wat we nu nodig hebben in deze tijd, dan moet je zéker luisteren:-)

Luister de podcast hier op Spotify of hier op Soundcloud, of kijk hier op YouTube

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy