Hoe houden we onze samenleving menselijk?
Wat vraagt dit van ons en van onze communicatie?

Ervaar tijdens het Communicatie Fest op 12 september 2024 wat goede, doordachte communicatie dóet. Onderzoek waar jij nog meer kan leren en ontdekken over jezelf in het contact met de ander. Om vervolgens uit te reiken naar de kring van mensen om je heen. Met beproefde communicatietechnieken en nieuwe technologie die je inzet met een bedoeling. Een menselijke samenleving.

We leven in toekomst-tijd. Wat vraagt dit van onze communicatie en de manier waarop wij onze organisaties en culturen vormen? Welk leiderschap nemen we hierin?

FLOWS

Geen zaaltjes maar flows. Jij stelt samen en bepaalt.

Aandacht

De strijd om de aandacht is allang begonnen. Aan welke kant sta jij?

Tech

Hoe tech en menselijkheid elkaar versterken. En wat jij daarvan moet weten.

Impact

Impact maken begint bij jezelf. Wie ben jij en waar sta jij voor? Wat is jouw heilig vuur?

Vriendschap

Zoals vrienden elkaar verstaan. Wat kunnen we daarvan leren voor onze organisaties?

SPREKERS

Benieuwd naar onze sprekers? Die maken we binnenkort bekend!

LOCATIE

We komen samen op Yügen Forest, een duurzame buitenplaats. Weg van de Randstad, dichtbij de natuur. Een plek voor kennisoverdracht en andere vormen van communicatie zoals bewegen, spel, luisteren en zien. Met oude technieken en nieuwe technologie die verrassend samen komen.

Yügen Forest ligt in de Flevolandse polder, op Landgoed Roggebotstaete. Het landgoed is die dag exclusief voor ons! Er is voldoende parkeergelegenheid en kom je met de trein? Dan halen we je met een pendeldienst op bij het station.

AANMELDEN

Meld je nu vast aan voor het Communicatie Fest op 12 september. De dag duurt van 10 tot 16.30 uur maar je kunt ook al komen ontbijten. Of langer blijven hangen tijdens de borrel. Al voor 395 euro (ex BTW) beleef je de hele dag mee.

FOUNDING PARTNERS & PARTNERS

Het Communicatie Fest is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter van De Communicatie Academy en De Communicatie Experts. Het event wordt bovendien gedragen door founding partners en partners uit het marketing- en communicatievak. Founding partners zijn:

Logo Cor
Logo luisterbaas
DCE_resized (5).jpg

Overige partners worden binnenkort bekend gemaakt.

CommunicatieAcademy

Steeds meer professionals, bedrijven en organisaties zijn aan het nadenken over hun bijdrage aan de wereld. In De Communicatie Academy leer je van landelijke sprekers hoe je meer impact kunt maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt. De Communicatie Academy is een initiatief van Karine van den Noort, oprichter/eigenaar van De Communicatie Experts en host van De Communicatie Podcast.

Connect met Karine via LinkedIn of Instagram.

Privacy Policy